• ОБРАЗОВАТЕЛНО - СПОРТЕН КОМПЛЕКС ЛОЗЕНЕЦ

ИСКАТЕ ДА ЗНЕТЕ ПОВЕЧЕ

ОБРАЗОВАТЕЛНО - СПОРТЕН КОМПЛЕКС ЛОЗЕНЕЦ

Един нов ритъм в сърцето на София
parallax layer
Try not to become a man of success, but rather try to become a man of a value.
Albert Einstein

ПРОФИЛ

малко повече за нас и затова, което правим
ЗА НАС

„ОБРАЗОВАТЕЛНО-СПОРТЕН КОМПЛЕКС ЛОЗЕНЕЦ“ ЕАД е българско акционерно дружество, специализирано в реализиране на инвестиционни проекти и тяхното управление.

 МИСИЯ И ЦЕЛИ

Дружеството е разработило проект за изграждане на модерен образователен център за деца от 2 до 19 години, който ще се изгради в гр. София, район Лозенец.

Проектът предвижда изграждането на съвременен образователен център, с добре обезпечена спортно-техническа база.

Общата цел на проекта е принос към устойчиво градско развитие чрез подобряване на социалната инфраструктура и инвестиции в областта на образованието, културата, спорта и здравеопазването.

OCK_FINAL
WONDER GROUP

Партньор при реализацията на проекта е Wonder Group, притежаващ лицензите за откриване на частна детска градина и училище “Свети Георги”.

След завършване на комплекса, това ще бъде единственото учебно заведение в София, осигуряващо възможност на децата от 2 до 19 годишна възраст, да получат образование съгласно британските и българските образователни стандарти.

Очаква се през следващата учебна 2015-2016 година St. George School & Preschool да посрещне своите ученици в новия комплекс, като по този начин ще предлага уникална образователна услуга, съчетаваща езиково обучение на световно ниво, изкуство и спорт.

 
Съоражения
 
Застроена площ в кв.м.
 
Общо разгъната застроена площ в кв.м.
parallax layer